New Office Building
Piccadilly, London

New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London
New office building in Piccadilly, London

A new building that provides over 80,000 square feet of office and retail space in London’s West End. The project was designed to fit within the established historic setting yet maintain a distinct identity. On the façade are cast bronze column capitals by the classical sculptor, Alexander Stoddart, with crested dormer windows and decorative urns placed along the roofline. An octagonal tower marks the corner of the site and at the upper levels, a colonnaded, glass rooftop pavilion contains the building’s plant room. Each façade has varied levels of detail to reflect the different character of the surrounding streets.




Commissioned by: Standard Life Investments
Designed by: Robert Adam
Technical director: Paul Hanvey
Main Contractor: Robert McAlpine
Contract Value: £21 million
Completed in 2007







All Content © ADAM Architecture 2019  |  
Privacy Policy  |  
Site: ATGS