Refurbishment, Alteration & Extension
Kensington, London

Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London
Refurbishment, alteration & extension to a house in Kensington, London

The house has been fully refurbished and extended to the rear to a very high standard to suit modern patterns of living. it was essential to use the same architectural language as the neighbouring buildings; namely a polite and fairly understated classicism. The design was the result of pre-application discussions with Royal Borough of Kensington and Chelsea (RBKC).  One of the principle features of the house is the stone cantilevered staircase on the ground floor.  A garden room was replaced with a top-lit orangery, and ancillary accommodation. The garden was redesigned with semi-mature planting and a pool.

 




Designed by: Nigel Anderson




All Content © ADAM Architecture 2020  |  
Privacy Policy  |  
Site: ATGS